Koffie

lunchroom_153

Onze Koffie melanges

 Espresso Donker

Deze 100% arabica koffie is heel donker gebrand en daardoor uitermate pittig van smaak. Van espresso donker zet u koffie zo zwart als de nacht.

Milano Gold

Italiaanse espresso koffie van 100% arabica bonen. Een lekkere pittige koffie, voor echte koffieliefhebbers. Deze koffie is geschikt voor alle apparaten en snelfilters.

Gemengd

Deze koffie bestaat voor 85% uit Milano medium en 15% Espresso donker. Gemengd is een aromatische koffie voor de hele dag. Deze koffie is geschikt voor alle apparaten en snelfilters.

Milano Medium

Italiaanse espresso koffie van 100% arabica bonen. Een mooie volle smaak, net wat milder dan de Milano Gold. Een koffie speciaal voor de liefhebber. Deze koffie is uitermate geschikt voor espressomachines.

Mocca

Een zeer fijne koffie uit Ethiopië met een volle en bijna chocoladeachtige smaak. Dit komt doordat deze melange een mengeling is van arabica en robusta bonen. Deze koffie is zeer geschikt voor na het diner.

Wiener Melange

Een pittige koffie geschikt voor de hele dag. De melange bestaat voor 85% uit lichte bonen en 15% uit donkere bonen. Een lekkere koffie zeer geschikt voor het snelfilter apparaat.

Cafeïne Arm

De koffie voor een gevoelige maag. Deze melange is opgebouwd uit koffiebonen met een natuurlijk laag cafeïnegehalte. Geen enkel chemisch proces is bij het branden van deze koffie te pas gekomen. Een waar natuur product.

Arabica

Deze melange bestaat uit diverse soorten pure arabica bonen. Zij is zeer mild van smaak. Echt een koffie om te proberen.

Guatemala

Dit is een Zuid-Amerikaanse koffie. Deze koffie is gebrand van bonen van hooggroeiende arabica struiken. De koffie heeft een goed aroma en veel body en is daarom geschikt voor de gehele dag. Deze koffie is van nature minder bitter en zuur, dit is kenmerkend voor Zuid-Amerikaanse koffie.

Brasil Santos

Dit is een Braziliaanse koffie, zeer mild van smaak. Als u van een zachte milde koffie houd is deze koffie uitermate geschikt voor u. Deze koffie is geschikt voor alle apparaten en snelfilters.