Thee

Thee verzameling Lunchroom

Alle soorten losse thee zijn verkrijgbaar voor thuis,
in zakjes van 100 gram

We hebben verschillende soorten Thee:

Zwarte thee
Vruchten thee
Witte thee
Rooibos thee
Groene thee
Kruidenthee

Zwarte Thee

Assam ‘Hazelbank’ deze thee komt van een kleine idyllisch gelegen theetuin die één van de beste soorten thee ter wereld produceert! Door de volheid, de grootte en de kleur van de puntjes is Hazelbank een van de favorieten aller tijden van theekopers/drinkers.

Assam Superior zwarte thee met witte puntjes.

Black Currant gearomatiseerde zwarte thee. Met de smaak van fruitige zwarte aalbessen, braambessenblaadjes en zwarte aalbessenblaadjes.

Chaithee door vele aromatische specerijen zoals peper, kaneel, kardemom, gember en kruidnagels heeft deze thee een zeer intensieve, frisse, kruidige en een lichte sinaasappel smaak.

Cranberry gearomatiseerde zwarte thee met cranberry’s.

Darjeeling de zwarte thee van het jaar! Aromatisch en bloemig van smaak.

Droom der Zuidzee gearomatiseerde zwarte thee met een melange van Ceylon en China theesoorten. Deze thee heeft een exotisch karakter met korenbloembloesem, aardbei, zonnebloembloesem en abrikozen.

Earl Grey gearomatiseerde zwarte thee. Hoogwaardige mengeling van zwarte thee verfijnd met de sprankelende smaak van bergamot.

Formosa Oolong een half gefermenteerde thee uit Taiwan. Aromatisch met een licht geroosterde notie, waardoor hij licht van smaak is en niet bitter.

Kaneel natuurlijk gearomatiseerde fijne Ceylon thee met kaneel.

Kerstthee een mengeling van zwarte thee en specerijen. De typische kruidige, kerstnotie met natuurlijke vanille en noten zorgt voor een bijzondere smaakervaring. In deze thee zitten; gehakte amandelen, kruidnagels, aroma, zwarte thee, stukjes vanille, rozenbloesemblaadjes, kardemom en citroenschil.

Kistje Keizer een zeer bekende en geliefde thee. Het is een melange van Assam, Ceylon en Lapsang. Deze thee is donker en pittig van smaak.

Lady Grey gearomatiseerde zwarte thee met citrussmaak en citroen/sinaasappel stukjes.

Lapsang Souchong een zwarte thee vol traditie. De uitgesproken rook uit de Chinese pijnboomwortel geeft deze soort zijn delicate rokerige smaak.

Lemon with Peels gearomatiseerde zwarte thee met citrusschillen en aroma, waardoor er een frisse smaak ontstaat.

Orange Pekoe Ceylon thee, langdradig theeblad en aromatisch van smaak

Orange with Peels gearomatiseerde zwarte thee met sinaasappelschillen, waardoor er een licht zoete en frisse smaak ontstaat.

Samba Pa gearomatiseerde zwarte en groene thee. Deze elegante mengeling van zwarte en groene thee wordt aangevuld met cactusbloesems en zonnebloembloesemblaadjes en afgerond met een frisse, bittere notie van rabarber. 

Thee van Toen Melange van meer dan 10 theesoorten, zoals Ceylon, China, Assam, Sumatra en Kenia, met een heel specifieke geur en smaak.

Vanille gearomatiseerde zwarte thee met stukjes vanille.

Winterdroom gearomatiseerde mengeling van zwarte thee en specerijen. De zoetheid van appel, de kaneel, de vanille en de gehakte amandelen zorgen voor een winters genot.

Vruchten Thee

Mango-Moments Gearomatiseerde vruchtenthee, licht zoete exotische, zuur-arme smaak van sappige mango, met tropische kokosnoot, kruidige gember en een zoet-pikant kruidenboeket. Er zitten stukjes mango, appel, kokoschips, steranijs, kaneel, kardemom, gember, zoethout, kruidnagels en roze pepers in.

Maracuya Orange Natuurlijk gearomatiseerde vruchtenthee met stukjes appel, rozenbottelschillen, hibiscusbloesems, stukjes rode biet, citrusschillen, oranje- zonne- en rozen bloesemblaadjes, stukjes sinaasappel en granaatbloesem.

Strawberry-Kiwi Gearomatiseerde vruchtenthee met zoete aardbei-kiwi smaak. Met stukjes appel, rozenbottelschillen, hibiscusbloesems, kiwi en aardbei.

Witte Thee

Exotic Paradise Gearomatiseerde witte thee met exotische smaak van passievrucht aangevuld met stukjes kokosnoot, zoete braambessenblaadjes,

rozen-, goudsbloem-, zonnebloem- en korenbloem –bloesem.

Nights in Paris Gearomatiseerde witte thee met natuurlijke vanille en lavendelsmaak, door lavendelbloesems en stukjes vanille.

Pomegranate Magnolia Natuurlijk gearomatiseerde witte thee met fruitige granaatappel en zachte smaak van magnolia en rozenbloesemblaadjes.

Rooibos Thee

Rooibos heldere, pure thee van Zuid-Afrikaanse rooibos. Zacht en aangenaam van smaak.

Strawberry-Cream gearomatiseerde rooibosthee. De stukjes zongerijpte aardbei, braambessenblaadjes en de fijne room smaak geven samen met de zoetheid van de rooibosthee een bijzonder lekkere smaak.

Sweet Sea Buckthorn gearomatiseerde melange van rooibos en fruit. Met wortelstukjes, duindoornbessen, zoete zwarte bessenblaadjes, lindebloesem, dopheidebloesem en goudsbloemblaadjes.

Groene Thee

China Gunpowder groene hard gerolde kogelthee. Aangenaam bitter en licht rokerig van smaak, door het lichte roosteren tijdens de verwerking

China Jasmijn groene thee uit Fujian. Deze thee wordt gearomatiseerd door frisse jasmijnbloesems en is fris en bloemig van smaak.

Groene Darjeeling groene theespecialiteit uit de julioogst. Licht groene/gele thee, fruitig en fris maar ook met de typische darjeeling smaak.

Gunpowder Mint naturel gunpowder met nanamunt. Door de munt krijgt het rokerige, uitgesproken karakter van gunpowder een frisse kick.

Kruiden Thee

Gember (cut) Gember van Nigeriaanse afkomst. De weldoende, licht zoete pikantheid wordt aangevuld door een natuurlijk zachte citroennotie. Kan warm en koud gedronken worden.

Hibiscus (cut) Krachtige rode bloesemkelken. Het hoge aandeel aan fruitzuren zorgt voor een verfrissend brouwsel. Kan warm en koud gedronken worden.

Kamille intensieve gele kruidenthee, bijzonder aromatisch van smaak.

Rosehips (Wildrose) Deze Chileense soort geeft een bijzondere lichte kleur in de kop en een milde verfrissende smaak. De rozenbottelschillen hebben een natuurlijk hoog vitamine C gehalte.

Sterrenmix een biologische kruidenthee met een mengsel van steranijs, anijszaad, zoethout, kruizemunt, jeneverbes,korenbloem en moerasspirea

Stinging Nettle (brandnetel) Gedroogde brandnetel bladeren.

Zoethout een kruidenthee die gewoon lekker is net als vroeger. Deze thee is ondersteunend bij verkoudheid en griep, bestaat uit pure zoethout stukjes.